14 juni - Hyressättningen och inflyttningsdatum är nu bestämt!

Hyresinformation

2 rum och kök – 9 660 kr / månad
3 rum och kök – 11 900kr / månad 
Kallhyra. 
I ovan belopp ingår kallförråd, uteplats samt parkeringsplats.

 

Marklägenheter med uteplats i gröna Sätofta 

Fastigheten bebyggs med 12 lägenheter fördelade på 4 byggnader med 3 lägenheter i per byggnad. Det kommer bli 2- och 3-rumslägenheter med tillhörande uteplats på ca 20-35 kvm. Utöver detta finns komplementbyggnader i form av lägenhetsförråd, miljörum och teknikrum på fastigheten. Skötsel av uteplatsen, gräsmattan och häcken kring trädgården sköts av hyresgästen. Varje lägenhet är försedd med egen entré från gatusidan. Parkeringsplatser finns i området. Hyran är kallhyra och uppvärmning av lägenheten sker med frånluftsvärmepump. Kallhyra innebär att hyran är lägre och att hyresgästen själv betalar för uppvärmning och varmvatten. Telia TV-paket Lagom finns. Fiber är indraget i lägenheten, hyresgästen tecknar själv avtal med Telia.  

Material

Grå klinker i hall och del av kök. Vardagsrum och sovrum har parkettgolv. Köket har kyl, frys, spis, ugn, kolfilterfläkt samt diskmaskin. Badrum har klinker på golvet och kakel på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare ingår samt elektrisk handdukstork.

Området

Sätofta är en tidigare tätort i Höörs kommun som år 2015 växt samman med Höörs tätort. Här finns närhet till förskola, skola åk 1-9 samt närhet till Ringsjön och dess naturområde. Mastvägen i Sätofta ligger 4 km från Höör station, vilket tar ca 7 minuter med bil och 15-20 minuter med cykel. Höör ligger mitt i Skåne, nära naturen och storstadsregionen runt Öresund. Höör har bra kommunikationer och rimliga pendlingstider. Med tåget från Höör tar det cirka 20 min till Lund och cirka 40 minuter till Malmö eller Kristianstad. 

 

Inflyttning
1 december 2023 

Förmedling
16/8 - 20/8 2023 via Boplats Syd

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16