Maglehill - Det första avtrycket

Den 31 mars satte vi det första avtrycket på Maglehill!
 
Ett lyckat lunchevent med fokus på samverkan där vi tillsammans med Höörs kommun och MVB bygger Höörs största byggprojekt i modern tid.
 
Projektet Maglehill skapar möjligheter till en viktig utveckling för Höör där man vågar satsa framåt och långsiktigt och vi är fantastiskt glada att få göra detta i samverkan med kommunen samt kompetenta och drivna entreprenörer.
 
År 2024 kommer ett Särskilt Boende med plats för 60 personer, fördelat på 56 lägenheter stå klart tillsammans med en ny förskola, skola från F-6, en spektakulär idrottshall, tillagningskök och skolrestaurang.
På plats idag var representanter från Höörs Kommun, från huvudentreprenör MVB, våra underentreprenörer, leverantörer, press och speciellt inbjudna kommuninvånare.
 
Ceremonin avslutades med att tillsammans sätta händerna i betong. En minnesplatta som kommer att pryda Maglehillsområdet i framtiden för att minnas vikten av vårt projekt och att vår vision en dag stod klar med springande barn på skolgården och äldre som njuter i vårsolen.
 
Tack till Jeanette Norrman - VD på Höörs Fastighets AB, Camilla Källström - styrelseordförande Höörs Fastighets AB, Jesper Sundbärg - Enhetschef Plan Bygg Projekt i Höörs Kommun och William Hallin Arbetschef MVB för att ni ville föreviga era händer i Maglehillsprojektet!

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16