Att söka bostad

Från och med 1 juni 2021 förmedlas våra lediga lägenheter via Boplats Syd.

Boplats Syd är en kommunägd bostadsförmedling som från den 1 juni 2021 förmedlar våra lediga bostäder. Det innebär att du kommer att söka alla våra lediga bostäder via Boplats Syds hemsida, www.boplatssyd.se i stället.

 

Kötid och fördelning av lägenheter

Våra lediga lägenheter kommer fram till och med 2023-12-31 i första hand erbjudas dig som stått i vår kö sedan tidigare och som har överfört kötiden till Boplats Syd. Du kommer inledningsvis att ha två kötider, den ena är den du överfört från oss och den andra från när du registrerade dig hos Boplats Syd. Vid kontraktsskrivning nollställs båda kötiderna.

Efter 2023-12-31 kommer dessa båda köer att slås samman och den längsta av dina båda kötider kommer fortsättningsvis bli din enda kötid hos Boplats Syd.

Som sökande hos Boplats Syd har du även möjlighet att söka övriga bostäder som Boplats Syd förmedlar i regionen och precis som tidigare så bevakar du som sökande själv utbudet och söker lägenhet på egen hand.

Anmälningsavgift

Kostnaden för att anmäla sig i Boplats Syds bostadskö är 300 kronor per år. Anmälningsavgiften betalas när du registrerar dig på Boplats Syd och är tolv månader från det att du betalat (alltså inte per kalenderår).

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16