Ny hemsida

Vi är glada att äntligen kunna presentera vår nya hemsida med funktionen "Mina sidor", som innebär förändringar och förbättringar för våra bostadssökande och för våra hyresgäster.  

För bostadssökande innebär detta att all uthyrning från och med nu sker via "Mina sidor". Nya bostadssökanden registrerar sig på "Mina sidor" och skapar inloggning och de som redan har registrerat sig har fått information.

Alla lediga lägenheter kommer att publiceras här på hemsidan och ligga ute i minst 7 dagar. För att få erbjudande om en lägenhet måste man anmäla sitt intresse för en specifik ledig lägenhet. Loggar man in på hemsidan minst en gång i veckan riskerar man inte att missa någon. Man kan också lägga in en ”prenumeration” som gör att man får ett informationsmail varje gång en ledig lägenhet publicerats.

Våra hyresgäster kan nu via ”Mina sidor” bl. a. se betalningsöversikt, göra och följa serviceanmälan och uppdatera sina uppgifter. Ytterligare dokument kommer att läggas till under året.

Vår förhoppning är att man ska hitta den information man söker här på hemsidan och vi kommer kontinuerligt att fylla på med information för att hålla den uppdaterad.

Såklart finns vi här och besvarar era eventuella frågor och undringar.

 

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16