Resultatet av hyresgästundersökningen (NKI) sammanställd

Vi har nu fått tillbaka resultatet från kundundersökningen som vi gjorde i våras för våra bostadshyresgäster. Vi vill börja med att tacka för de svar vi fick in och för att ni som bostadshyresgäster tog er tiden att fylla i undersökningen. Det är otroligt viktig feedback för oss och vi strävar alltid efter att möta era behov på bästa, möjliga vis. Utan er finns vi inte! 

Vi på Höörs Fastighets AB är så glada att det arbete som våra medarbetare gör tillsammans bidrar till en kvalitet som  uppskattas av våra er hyresgäster.

Höörs Fastighets AB fick ett mycket bra resultat, och ligger topp 2 av alla de fastighetsbolag som Evimetrix AB gjort NKI-undersökningar för mellan 2019-2023. HFAB nådde en NKI på 79, och medelvärdet av fastighetsbolagen som undersökts ligger på en NKL på 67,1. 

Självklart finns det alltid saker att förbättra och man ska alltid sträva mot att utvecklad ännu mer, men vi är så glada att ni trivs bra hos oss på HFAB! 

Läs gärna mer om resultatet i detalj här: NKI kundundersökning HFAB 2023

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16