Uppdaterad information II kring Coronaviruset 201029

Nedanstående åtgärder fortsätter att följas tillsvidare.

 

Med anledning av den höga smittspridningen av coronaviruset har Höörs Fastighets AB idag den 16 mars beslutat om följande åtgärder för att minska smittspridning av coronaviruset.

 

Vi bryr oss om våra hyresgäster och våra anställda och vi ber er att i möjligaste mån kontakta oss via mejl eller telefon istället för besök, våra kontaktuppgifter hittar du under Kontakta oss.

 

Vi kommer inte att visa några lägenheter. Information om lägenheterna, som ritningar och bilder, skickas via mejl till de sökande som skulle blivit kallade till visning.

 

Våra fastighetsskötare kommer endast att åtgärda akuta serviceanmälningar. Övriga serviceanmälningar registreras och kommer att utföras vid ett senare tillfälle.

 

Våra servicetjänster till bostadshyresgäster kommer tillsvidare att upphöra.

 

Dessa beslut gäller fr.o.m. 16 mars och tills vidare. Åtgärderna kan komma att ändras och vi informerar om detta på vår webbplats.

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16