Gör det själv

Som hyresgäst har du ansvar för att vårda och sköta om din lägenhet. I det ansvaret ingår bland annat att regelbundet tömma och rensa golvbrunnen i badrummet, byta säkringar och lampor samt att byta filter till köksfläkten.

Måla eller tapetsera

Om du själv vill måla eller tapetsera om måste du göra jobbet på ett fackmannamässigt sätt. Kom ihåg att målning och tapetsering kräver stor noggrannhet, tålamod och ett ordentligt förarbete. Kontakta vår bovärd innan du börjar; han kan hjälpa dig med värdefulla råd och tips.

Att göra hål i väggar och tak

Undvik att göra hål i kakelplattor, eftersom de lätt spricker. Du kan bli ersättningsskyldig om du borrat hål i kakelplattor och förstört tätskiktet i badrum och dusch som skyddar väggen från vatten. Använd istället självhäftande krokar på kaklet.

Tänk på att du kanske flyttar en dag. Då ska du lämna lägenheten i samma skick som när du flyttade in. Om det finns många och stora hål i väggen kan du få betala för överslitage och nya tapeter.

Rullgardin, persienn eller markis

Om du vill ha rullgardin eller persienn till dina fönster i din lägenhet får du själv köpa och montera dessa. För att montera en markis behöver du ett godkännande från oss.

Serviceanmälan

Logga in och registrera ett ärende.

Serviceanmälan

Mina sidor

Hantera dina uppgifter på Mina sidor.

Mina sidor

Need information in another language?

Please contact us!

 

 

 

Om oss

Höörs Fastigheter äger och förvaltar fastigheter inom Höörs kommun. Allt inom kommunala verksamhetslokaler, bostäder och kommersiella lokaler samt vård- och industrilokaler.

Kontakt

Björkgatan 54, Höör

+46 413 289 00

info@hoorfast.se

Öppettider: Mån-fre. 8–12, 13–16